André Erren is tijdens de opening van het Offers carnavalsseizoen in Iedershuus uitgeroepen tot de nieuwe Offerse Knikker. Hij volgt Mat Custers op die vorig jaar deze bijzondere titel ontving. De selectie en de uitreiking was zoals gewoonlijk in handen van de Knikkerpliesie.Offerse Knikker 2017André Erren is de 13de Offerse Knikker en kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Hij is bij HRC jeugdleider en -trainer geweest en tevens penningmeester bij de jeugd. Bij TVA zat hij in de toernooicommissie en in de redactie van het clubblad. Bovendien was hij als organisator betrokken bij de 24-uurs tennismarathon waarvan de opbrengst naar Kika, kinderafdeling Boxmeer en de jeugdafdeling van TVA ging. Bij AVC Eagles zit hij als afgevaardigde in het bestuur van de Alverman.

Verder heeft André als presentator bij onder meer de half vasten optocht en het Offers Treffe zijn sporen ruimschoots verdiend. Podiumvrees is hem vreemd want voor het elfde jaar doet hij met ZOER mee aan de jaarlijkse pronkzitting. Daarnaast is hij niet te beroerd om bij de Sinterklaasintocht en tijdens het Sinterklaasjournaal enkele figurantenrollen te vervullen. Als hoogtepunt van zijn acteercarrière beschouwt hij zelf zijn optreden tijdens het 100-jarig jubileumconcert van de fanfare in het theater van Venray.

Tot slot is hij 22 jaar organisator geweest van het gehuwden bal (het latere ‘Offere op zien moist’) en met Bas Arts en Henk Erren medeoprichter van de halfvasten optocht waar hij nog steeds actief bij betrokken is. Daarnaast is hij voorzitter van buurtvereniging ‘De Vriendenkring’ en of het niet genoeg is betrokken bij jubileumconcerten en feesten van Laetitia, fanfare Helpt Elkander, het studieorkest en DWS.

Kortom een hele waslijst waarmee André Erren met recht de titel van Offerse Knikker toekomt.

Bron: Frans Thonen

image_pdf