Het presenteren van de historie van Afferden aan een breed publiek. Het Dorpsarchief houdt zich hier al 30 jaar mee bezig. In het nieuwe multifunctionele voorziening willen wij mensen samen brengen. Dus in de ruimste zin van het woord, ontmoetingen op historisch gebied laten ontstaan.

Nieuwe multifunctionele accommodatie de Alverman
Al het materiaal bevindt zich momenteel bij leden van het archief thuis. Het ontbreekt het Dorpsarchief aan een centrale ruimte voor de opslag van het materiaal, voor het uitvoeren van archiefwerkzaamheden en voor het inzien van het archief door geïnteresseerden.

Het dorpsarchief gaat een nieuwe ruimte in de Alverman betrekken. Hier is het de bedoeling een ruimte in het multifunctionele centrum te creëren waarin het archief kan worden ondergebracht. Er wordt een bijdrage gevraagd voor de inrichting van de nieuwe archiefruimte. Leef Vrij is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project.

Steun Stichting Dorpsarchief Afferden en doneer op Samenvoordebuurt.nl

Donaties zijn meer dan welkom
Stichting Dorpsarchief Afferden kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit Afferden meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Afferden maken we samen.

Meer over samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dat willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor Afferden.

  • Ga naar Samenvoordebuurt.nl en doneer
  • De inzamelingsactie loopt t/m 13 juli 2022
  • Een initiatief van RegioBank
image_pdf