Afferden en Gennep vertegenwoordigd in Musical ‘All shook up – Love me tender’

Elvis The King Presley is alive….. In ieder geval leeft hij voort in de harten van 40 studenten en 4 docenten van Gilde Opleidingen. Met ziel en zaligheid brengen zij de musical ‘All shook up – Love me tender’ op de bühne van Theater De Maaspoort in Venlo.

Op 26 en 27 maart 2018 zullen onze musicalsterren schitteren, waarbij de grootste hits van Elvis voorbijkomen. Na maandenlange voorbereidingen acteren en zingen zij als ware profs in de avondvullende show. Ook spelen in deze musical Marieke Heijligers uit Afferden en Britt Kepser uit Gennep mee.

De musical vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Nathalie krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt ervan de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

Kaarten zijn te koop via www.allshookup-venlo.nl[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=mA-F3cZ7AOU” /]


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: