Beste wandelaars, natuurspotters en iedereen die zich graag in de natuur bevindt,

Wij zijn Isa en Maud (studenten van de Han). Momenteel zijn wij bezig met een project waarbij we opzoek zijn naar plekken rondom Afferden die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de mogelijkheid om mooie dorpsommetjes te maken. Wij gaan een inventarisatie maken van plekjes, die mooier en beter toegankelijk zouden kunnen zijn als er een bankje, beekje, hekje of paadje zou komen te staan of liggen.

Daarvoor hebben wij jullie inbreng nodig om jullie behoeftes en voorkeuren in kaart te kunnen brengen! Vul dus de enquête in!

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een stappenplan opgesteld en een uitlegfilmpje gemaakt. Onder het filmpje lees je het stappenplan.

STAP 1:

Open Google Maps op de telefoon. Dit doe je door de tikken op het icoontje van Google Maps (zie in afbeelding).

STAP 2:

Zoom in door middel van twee vingers naar jouw bijzondere en mooie plek.

STAP 3:

Tik op de specifieke plek op de Google Maps kaart en houd lang ingedrukt.

STAP 4:

Nu verschijnt er op de kaart een rode speld.

STAP 5:

In het witte vlak onder de spelt komt informatie te staan. Veeg met jouw vinger van beneden naar boven, zodat alle informatie over deze locatie zichtbaar wordt.

STAP 6:

Het coördinatennummer is omcirkelt in het rood (zie afbeelding, klik om te vergroten). Wanneer je op dit coördinatennummer tikt, kopieert je telefoon dit nummer automatisch naar je klembord.

STAP 7:

Ga naar de enquête door hier te klikken.

Plak vervolgens het coördinatennummer in het vakje onder de vraag waarbij je een omschrijving van de locatie of de coördinaten van de locatie kunt invoegen.

Je doet dit door kort 2x te tikken op de plek waar je de coördinaten wil zetten. Je krijgt vervolgens een balkje met de tekst “Plak, Selecteer, Selecteer alles”. Tik op Plak en de coördinaten worden automatisch ingevuld (zie afbeelding, klik om te vergroten).

image_pdf