Expositie ‘Offers talent’ groot succes

Met de kunstwerken van alle prille talenten van Basisschool ’t Diekske, ’t Kienderbenkske (KDV, OKI en BSO) en de 54 deelnemers met bekend en verborgen talent in en uit Afferden was het mogelijk een zeer uitgebreide en gevariëerde tentoonstelling te presenteren op 16 oktober in de kerk van H.H. Cosmas en Damianus in Afferden.offers-talent-2016Er waren o.a. schilderijen, mozaïekwerk, bronzen torso’s, keramiek, houten sculptures en voorwerpen, fotobeelden, mediaproducties, naaldkunst, kaarten, 3D-kunst, proza, koperwerk, papierkunst, zelfgebrouwen bier, taartbakkunst, glaskunst, poppen, een zelfgemaakt orgel en modelbouw te bewonderen. Ook voor de werkgroep was de uitkomst van de avontuurlijke speurtocht naar het bekende en verborgen talent een grote uitdaging met verrassend resultaat. De opkomst en het enthousiasme van deelnemers èn bezoekers heeft laten zien, dat de ruimte van de kerk nog steeds een ontmoetingsplaats kan zijn in deze tijd, waarin het reguliere kerkbezoek sterk afneemt.

De expositie Offers Talent was een geslaagde aanvulling op de onthulling van het gerestaureerde mozaïek kunstwerk aan de buitengevel van de kerk en de inwijding van het gerestaureerde kerkorgel met feestelijke klanken. Namens de Werkgroep Offers Talent dank voor jullie groot enthousiasme en inzet: Afferden heeft zich laten zien !

Brigitta den Boer

  2 reacties op “Expositie ‘Offers talent’ groot succes

  1. Prachtig initiatief Brigitta , dank voor organisatie en presentatie , zeker goed voor vervolg.Groetjes en tot uhhhhhhh dan. Wim en Tonny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.