Goede Doelen Week Afferden (GDWAF)

In navolging van andere dorpen in Noord- Limburg ontstond in 2013 het plan om te komen tot een gezamenlijke collecte van goede doelen in Afferden.

Collecteleiders van goede doelen hebben de nodige moeite collectanten te behouden en nieuwe te werven. Ook is er een “collectemoeheid” bij burgers aan het ontstaan, nu steeds meer goede doelen en lokale en regionale verenigingen aan de deur komen.

We komen tussen 14 en 19 April 2014 langs de deur. Bij een gezamenlijke collecte wordt er één keer aangebeld bij de dorpelingen. Of een tweede keer de volgende dag als de eerste keer niet wordt opengedaan. Verder voordeel is de goede bezetting in de buitengebieden door het vergrote samengevoegde collectantenbestand.

Als belangrijkste nadelen worden gezien dat de landelijke mediacampagnes niet meer aansluiten op een lokale collecte en verminderde profilering van het goede doel. Dat laatste bezwaar menen wij te kunnen ondervangen door regelmatig lokale publicaties op afferden-limburg.nl of in de knikkerkoerier, waar alle goede doelen worden gepromoot. Bij deze gezamenlijke collecte zijn niet de lokale en of regionale collectes, alleen de landelijke.

 

Organisatie comité GDWAF
Voor eventuele vragen: Secretariaat: Martje Peters telefoon : 0485-541183


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: