Op vrijdag 16 juli was het groot feest op basisschool ’t Diekske. Deze week is de laatste week van het schooljaar maar deze dag werden alvast enkele leerkrachten flink in het zonnetje gezet.

Maar liefst drie leerkrachten vierden dit schooljaar hun 25-jarig jubileum, te weten meester Joep Janssen, juffrouw Henny Custers en juffrouw Sandra Verbruggen. Daarnaast gaat juf Riky Weerts de school verlaten. Zij kan nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen. 

De jubilarissen en pensionaris werden muzikaal ontvangen door de plaatselijke fanfare samen met de kinderen van ‘t Kienderbenkske en ‘t Diekske. Daarna ging een boordevol feestprogramma van start. De huifkar maakte rondritten door het dorp, er werd gespeeld in de speeltuin, een muzikale act werd voorgedragen, een fotospeurtocht gelopen door het dorp en in samenwerking met ‘Bergen Beweegt Natuurlijk’ was in de gymzaal de mogelijkheid om een potje lasergame te spelen. De dag werd groots afgesloten met een mooie voorstelling op het schoolplein.  

Foto’s: Hans v/d Woldenberg

image_pdf