5 juni gaan Bep Salden en Antoinette van de Logt deelnemen aan Alpe d’HuZes. Ze gaan twee keer de Alpe d’Huez oplopen met als doel geld bij elkaar te krijgen voor de bestrijding van kanker.

alpe_d_huzes_2014

Onlangs, 11 april, is een vriendin overleden aan de gevolgen van kanker. Zij was één van degenen die voor Beb en Antoinette de aanleiding was voor deelname.

Om voor dit goede doel geld bij elkaar te krijgen hebben ze, samen met de DWS, 2 (hard)looptochten georganiseerd en vindt er een benefietconcert plaats. Eén tocht is op 22 maart al geweest en de volgende is op Moederdag 11 mei. De vorige tocht was een succes met 80 deelnemers en 1000 euro opbrengst voor Alpe d’HuZes.

Benefietconcert
Het benefietconcert op 10 mei bij Kubbus is geregeld door Ellie. Samen met Kubbus en vriend(inn)en is er voor PR gezorgd en voor een geweldig programma. De deelnemende bands en dj’s hebben elk ook weer hun persoonlijke redenen om belangeloos aan een actie voor Alpe d’HuZes mee te doen.

Op dit concert treden de bands Gridz en Alter Ego op. Gridz bestaat uit vijf enthousiaste ervaren muzikanten die covers spelen, niet de alledaagse, met een eigen stijl. Van jazzy pop, soul tot lichte rock. Daarna treedt coverband Alter Ego op met keiharde, en keigave poprock. De avond wordt afgesloten door G-R-AUW. Dat zijn twee dj’s (Gijs en Rob) die onder de naam G-R-AUW helemaal los gaan. Het geluid wordt verzorgd door SBS sounds uit Afferden. Iedereen werkt volledig belangeloos mee! De entree bedraagt 5 euro en komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes.

Wandel / hardlooptocht
Op Moederdag 11 mei is het opnieuw (hard)lopen voor Alpe d’HuZes. Er is die dag de mogelijkheid om 5, 10 of 15 km te wandelen of te rennen door Afferden en omgeving. Inschrijfgeld is 10 euro waarvoor men na afloop een kop soep krijgt. Omdat het Moederdag is krijgen alle vrouwen een cadeautje.

Wandelsportvereniging DWS heeft de route uitgezet.
De start is tussen 9.00 en 11.00 uur.
Aanmelden kan via teamb-a@live.nl

Bron: Maas- en Niersbode

image_pdf