HRC kampioenen 1970 houden reünie

Begin juni van dit jaar is het 50 jaar geleden dat HRC ’27 kampioen werd in zijn klasse en promoveerde naar de vierde klasse van de KNVB.

Dit heuglijke feit willen de voetballers en aanhang  niet onopgemerkt voorbij laten gaan; op zaterdag 27 juni 2020 komen ze weer bijeen in de kantine van het fraaie sportpark de Alverman.

Behalve de voetballers zijn er zelfs nog enkele bestuursleden en de trainer van toen bij aanwezig. Zij zullen ongetwijfeld vele herinneringen ophalen van die spannende middag in Lomm en de feestdagen daarna. Niet te vergeten de jaren erna in de vierde klas met de derby’s tegen Montagnards uit Bergen die voor ongekend veel publiek zorgden.

’s Avonds zet men vanaf 20.00 uur het feest voort in de dan weer beschikbare zaal Raymakers . Voor de muzikale noot is gezorgd (de nieuwe formatie van de Allegro’s zijn present).

Reden genoeg om ook aanwezig te zijn op deze ongetwijfeld gezellige avond en opnieuw kennis te maken met de voetballers van toen.

Wil je er verzekerd van zijn dat er ook voor jou plaats is , meld je dan voor 6 maart nu al aan bij Ben van Hoof 06 – 437 125 17 of Joos Tissen 06 – 374 556 30.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *