Op zaterdag 15 december a.s. vindt in de kerk van Afferden weer het traditionele kerstconcert plaats van de plaatselijke muziekverenigingen.

Hadden we vorig jaar het eerste Offers Kerst Treffe met naast het concert ook een kerstmarkt op het Kerkplein, dit jaar vindt het traditionele concert in de kerk plaats. De organiserende verenigingen hebben namelijk afgesproken om jaarlijks te gaan wisselen: het ene jaar het concert in de kerk en het andere jaar de kerstmarkt met kersttocht door het dorp.

De deelnemers aan het concert zijn dit jaar: het basiskoor, de Troubadours, smartlappenkoor 3Veuraf, studieorkest en fanfare Helpt Elkander, de blokfluitgroep van de fanfare en de organiserende gemengde zangvereniging Laetitia.
Het dorpsarchief bevordert met achtergrondbeelden voor een passende sfeer.

Aan het einde zal een gezamenlijk kerstnummer van de koren onder begeleiding van een kwintet van de fanfare voor een passende afsluiting zorg dragen.

Het concert duurt van 19.00 – 21.00 uur.
In de pauze is er koffie, thee of fris met wat lekker en de entree is gratis.

Het belooft weer een gezellig en sfeervol spektakel te worden en laat zien waarin Afferden groot kan zijn met ca. 80 blazers en ca. 100 zangers!

Hieronder een foto van het concert uit 2016:

image_pdf