Lekker eten bij Béjèn

Elk woensdagmiddag vanaf 12.30 uur is het raak. Dan schuiven circa 20 gasten aan bij de grote tafel in huiskamerproject Béjèn in Afferden om zich voor zes euro te laten verwennen met een heerlijke warme maaltijd.bejen_eten_juni_2015Onlangs zorgden Marga en Joke – twee van de negen vrijwillige koks – met assistentie van Miny voor een gezond en smakelijk driegangen menu. Is goed eten belangrijk, gezamenlijk van het eten genieten is dat ook. Want thuis in je eentje een bord leegprikken is niet alleen ongezellig, maar smaakt ook vaak zoveel minder.

Naast iedere woensdagmiddag warm eten kent dit huiskamerproject iedere dinsdagmiddag een schildersclubje en iedere donderdagmiddag een hobbyclub. Daarnaast kan men vrijdagmiddag gezellig sjoelen of een andere leuke activiteit doen. Een kaartje leggen in de middaguren kan altijd. Nieuw is de zomerfietsclub op de donderdagochtend terwijl ook gewerkt wordt om een klussendienst voor kleine klussen van de grond te tillen.

Kortom het jaar dat dit huiskamerproject nu draait, is Béjèn dankzij de inzet van 47 vrijwilligers een groot succes. Bovendien blijkt het in een grote behoefte onder de wat oudere dorpsbewoners te voorzien.

Bron: gezien.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *