Het Sinterklaasjournaal en de intocht
Ook dit jaar wordt het weer spannend; zou alles wel goed gaan wanneer Sinterklaas een bezoek brengt aan Afferden? Presentator Twan en verslaggeefster Siske gaan op onderzoek uit, om alles tot in de puntjes te regelen. Mis niets en volg het Sinterklaasjournaal op www.kvw-afferden.nl. De afleveringen zijn te zien op 2, 5, 9 en 12 november vanaf 18.00 uur. De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zondag 16 november. We verzamelen om 10.15 uur bij de kiosk.

Bezoek (buurt)verenigingen / families
Op 30 november zal Sinterklaas de buurtverenigingen in iedershuus bezoeken. In de middag zal Sinterklaas met zijn pieten tijd vrijmaken om een bezoek te brengen aan families of verenigingen. Mocht u hierin als familie of (buurt)vereniging interesse hebben, neem dan voor meer informatie en/of om u op te geven contact op met Paul van den Heuvel, via e-mailadres paul.hill666@gmail.com

Huisbezoeken / Kledingverhuur
Op 5 december gaan Sint en zijn pieten net als ieder jaar op huisbezoek. Wilt u een plaatsje reserveren in de agenda van de Sint, mail dan naar Marieke Krebbers. Sint komt dan zeker bij u aan. Ook kleding kunt u bij haar bestellen door te mailen naar mariekegossens@live.nl.

Collecte
Om alles ook dit jaar zo goed mogelijk te laten verlopen voor Sinterklaas en zijn pieten, houden wij in de week van 10 t/m 15 november onze jaarlijkse Sint Nicolaas collecte. Onze vrijwilligers komen hiervoor bij u langs. Wij hopen op uw steun, alvast bedankt.

 

Stichting Oranje Comité – Kinder Vakantie Werk Afferden

image_pdf