Nieuws van het Huiskamerproject Afferdse Heide

huiskamerproject_2013Op 19 december vond de symbolische steenlegging plaats van de huiskamer voor het huiskamerproject aan de Afferdse Heide. Dankzij de grote belangstelling was het een succesvolle en leuke bijeenkomst.

Voorzitter van stichting BLOA Huub Hermens verzorgde het welkomstwoord waarna een vrolijk intermezzo van een muziekkwartet van Fanfare Helpt Elkander volgde. Ilse de Bokx, manager Wonen bij Destion, hield ook nog een enthousiaste toespraak over het project. Uiteindelijk vond de onthulling plaats door de oudste inwoonster van Afferden, Marie Honig, samen met haar jongste uit Afferden afkomstige kleindochter Sam. Nadat het muziekkwartet nog enkele stukken ten gehore had gebracht konden de belangstellenden binnen een kijkje nemen waaraan massaal gehoor gegeven werd. Na afloop is er nog even leuk nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje in Iedershuus.

Allen bedankt!
Stichting BLOA dankt mevrouw Honig, Sam en de families Honig en van de Venn hartelijk voor hun medewerking en alle belangstellenden voor hun aanwezigheid. Het werd hierdoor een feestelijke gebeurtenis. Voor het bestuur van BLOA is deze dag opnieuw een stimulans om de schouders eronder te zetten en het huiskamerproject samen met alle vrijwilligers een succes te laten worden.

Verzin een naam voor de huiskamer!
De huiskamer heeft natuurlijk ook een naam nodig. Weet u een leuke naam? Laat het ons dan weten! De huiskamer gaat de naam dragen die het best bij het project past. De inzender wint hiermee een heel leuke prijs. In de volgende Knikkerkoerier volgt meer informatie hierover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *