Patrick Robben lijsttrekker Dorpsbelangen Bergen Limburg

De leden van Dorpsbelangen Bergen Limburg hebben ter afsluiting van het jaar 2021 unaniem Patrick Robben uit Afferden verkozen tot lijsttrekker van Dorpsbelangen bij de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

De 50-jarige Robben heeft een track-record als accountant bij de grotere accountantskantoren Arthur Andersen en Ernst & Young en heeft als Management Consultant gewerkt voor o.a. Ahold, Shell, Campina en Deutsche Bank dochter Euler Hermes. Hij heeft al 4 jaar raadservaring in de gemeente Bergen voor KERN en is tevens voorzitter van het Audit Comité in de gemeente geweest. Dhr. Robben is als zelfstandige gevestigd met een Handels- en Consultancy bedrijf genaamd Tracoli. Sinds mei 2021 is hij penningmeester van R.K.V.V. Montagnards uit Nieuw Bergen.

Bestuurscultuur en veranderingsmanagement is een speerpunt gezamenlijk met een socialer beleid waarbij de Bergse Burger weer meer centraal komt te staan en tevens het aanjagen van het lokale woon- en arbeidsklimaat een prioriteit wordt.

De kieslijst voor Dorpsbelangen wordt voor februari bekend gemaakt

Gerelateerde berichten


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif