Sluit je aan als Vriend of Vriendin van de Peijas

vriende-van-de-peijasOpgericht in 2007 zijn we als klein groepje Vriende van de Peijas aan de slag gegaan om de carnaval ien Offere naar een hoger niveau te tillen. Dit door betrokkenheid en goodwill onder de bevolking te vergroten.

Ondanks dat wij niet de intentie hadden om zelf activiteiten te organiseren maar enkel te ontplooien en ondersteunen, hebben we toch reeds een aantal jaren met succes het Vlaghijsen (1ste zaterdag ná de 11de van de 11de) en de Offerse Kletsmiddag (in januari) georganiseerd, en daar gaan we mee door zolang als er behoefte voor bestaat.

De Vriende van de Peijas zijn echter vooral een creatieve denktank die zonder beperkingen wil en kan opereren om uiteindelijk bij CV de Peijas een doordacht idee op tafel te leggen. Ook zijn we vaak op de achtergrond betrokken bij belangrijke beslismomenten, een onafhankelijke visie van buitenaf doet soms de ogen en oren openen voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Omdat de Vriende van de Peijas los van CV de Peijas werkt, kunnen wij gemakkelijker zaken bespreekbaar maken, wij willen graag laagdrempelig zijn voor iedereen die de carnaval een warm hart toedraagt.

Heb je interesse om ook actief mee te denken hoe we de carnaval ien Offere levendig kunnen houden, sluit je dan aan als Vriend of Vriendin van de Peijas door een mailtje te sturen naar bovenstaand mail adres of naar bas.artz@concepts.nl.

Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van € 30,00 die je ook in 2 x mag voldoen. Hiervoor krijg je jaarlijks een uitnodiging en een kwitantie. Met deze bijdrage geven wij financiële ondersteuning om activiteiten laagdrempelig te houden zodat iedereen er aan kan deelnemen en van kan genieten.

De Vriende van de Peijas zijn geen sponsor van CV de Peijas en benaderen ook geen sponsoren van CV de Peijas.
Alvast bedankt voor jullie steun,
Jan, Fons, Ingrid (secretariaat) & Bas

Vriende van de Peijas
p.a.: Straatakkerweg 22
5851 DG Afferden Lb
NL08 RBRB 8871 1841 65
e-mail: vriendevandepeijas@afferden-limburg.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif