Aanmelden Offers Treffe 2019

Op zaterdag 22 juni 2019 wordt voor de 11e keer het Offers Treffe georganiseerd, dit keer door een nieuwe organisatie ‘Offers Treffe 2.0’.

Een dag met muziek en feest voor jong en oud.

De voorbereidingen zijn in volle gang. In de voetsporen van ‘3 Veur Aff’ gaan we er ook dit jaar een geweldig evenement door en voor Offere van maken.

We borduren voort op het bestand van de vorige edities, maar mochten er nog muzikanten zijn die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, schroom je niet en meld je aan! Dat kan tot en met vrijdag 12 april 2019. Na aanmelding nemen we contact met jullie op!

Het concept blijft grotendeels ongewijzigd, afhankelijk van het aantal muzikale bijdrages, zullen we dan een programma in elkaar zetten. Waarschijnlijk loopt dit van 15.00 tot 23.00 uur. Uitgangspunt hierbij is een deelname van circa 30 minuten. Indien er te veel aanmeldingen zijn, dan zullen volledig Offerse muziekgezelschappen de voorkeur krijgen.

Onder het mom van; samen sterk, blijven ook wij zoeken naar verrassende combinaties van talent in Offere. Dus verras ons en heel het dorp!

Stichting Offers Treffe 2.0
E-mail: stichtingofferstreffe2.0@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.