Brigitta den Boer nieuwe Offerse Knikker 2018

Brigitta den Boer is vanavond tijdens de opening van het Offers carnavalsseizoen in Iedershuus uitgeroepen tot de nieuwe Offerse Knikker. Zij is de derde vrouw in een reeks van 14 Offerse Knikkers en niet onbelangrijk, afkomstig van buiten het dorp.

Haar inzet voor het dorp is echter onbetwist. Belangeloos heeft zij zich, vaak op de achtergrond, op een constructieve manier ingezet voor een leefbaar Offere. Met een goed luisterend oor brengt zij de wensen van de dorpelingen in kaart en weet die met succes onder de aandacht van de gemeente te brengen. Haar inspanningen voor de Dorpsraad, de organisatie van onder meer een kunstexpositie in de Offerse kerk en haar onvermoeide inspanningen voor een toekomstbestendig accommodatiebeleid hebben er toe geleid dat zij ook zichzelf binnen de gemeenschap op de kaart heeft gezet. De toewijzing voor de 14e Offerse Knikker door de Knikkerpliesie lag derhalve eigenlijk voor de hand.

Felicitaties, bloemen en een jaar lang de titel ‘Offerse Knikker’ vielen haar vanavond als beloning ten deel.

Bron: Frans Thonen

  3 reacties op “Brigitta den Boer nieuwe Offerse Knikker 2018

 1. Brigitta,

  Mede namens de Onderhoudswerkgroep Ruine Bleijenbeek wil ik je feliciteren met je onderscheiding “Offerse Knikker 2018.

  Goed gedaan, meissie!

  Henk Hendriks

 2. Brigitta,

  Mede namens de Dorpsraad Afferden wil ik je feliciteren met deze verdiende onderscheiding “Offerse Knikker van het jaar “.
  Ook voor de Dorpsraad ben je jarenlang van grote betekenis geweest. Hedentendage ben je nog bijna dagelijks bezig met het dorp.
  Daarom een welverdiende klop op de schouder!

  Henk Hendriks
  vice-voorzitter Dorpsraad Afferden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *