Cursus Ambassadeurs van Nationaal Park De Maasduinen

logo-npmNationaal Park De Maasduinen organiseert in 2014 een cursus ambassadeurschap voor ondernemers en werknemers van agrarische, recreatie- en horecabedrijven in de Regio Maasduinen.

Wilt u uw gasten optimaal informeren over de bijzondere omgeving van Nationaal Park De Maasduinen en bent u op zoek naar nieuwe samenwerkings­mogelijkheden? Doe dan in februari 2014 mee aan deze cursus. Hier leert u alles over natuur, landschap en geschiedenis van het gebied. Maak kennis met andere ondernemers en ontwikkel samen arrangementen.

Tijdens de cursus leert u via workshops en excursies meer over geschiedenis, cultuur, landschap en natuur van dit unieke gebied. Maar ook over gemarkeerde wandelroutes en activiteiten. Daarnaast is de cursus erop gericht om producten, activiteiten of samenwerkingsprojecten in de regio op te zetten. Er is reeds een netwerk van 34 opgeleide ambassadeurs. Na de cursus sluit u zich hierbij aan.

De cursus staat open voor alle recreatieondernemers rondom Nationaal Park De Maasduinen die een duurzame bedrijfsvoering (willen gaan) voeren. Het gaat om exploitanten, ondernemers en het personeel van verblijfsrecreatie (zoals campings, huisjesparken, hotels), VVV’s en dagrecreatie (zoals restaurants, musea, pretparken, maneges) en producenten van streekproducten.

De kosten bedragen in totaal € 80,00 per deelnemer. De bijeenkomsten zijn gepland op de volgende data: 4, 11, 18 en 25 februari en vinden ´s middags plaats.

Meer informatie: www.np-demaasduinen.nl, of bekijk de ‘factsheet‘.

Organisatie Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN) ontwikkelde deze landelijke cursus in samenwerking met Recron, Koninklijke Horeca Nederland en Samenwerkingsverband Nationale Parken. Meerdere organisaties, waaronder LLTB, Recron, Koninklijke Horeca Nederland en Limburgs Landschap worden betrokken bij de opzet en de uitvoering van de cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *