Eindejaars afsluiting DWS 2013

Op zaterdag 14 dec. om 13.30 uur begint de activiteit voor de leden, dit jaar georganiseerd door de werkgroep eindejaars bestaande uit Anneke Heijligers, Marjon Ruhl, Karin Kleintjens, Henk Willems, Math Ruhl en Jos Heijligers.

Nadat de groepen ingedeeld zijn, gaan we op pad voor een wandeling van 5 km. Voor onderweg krijgen we een plaat mee met afbeeldingen van vogels, het is de bedoeling om deze vogels te benoemen. Tijdens de wandeling komen we bordjes tegen waar letters opstaan die het woord “vogelvoederhuisje” vormen.

Bij terugkeer in Iedershuus is er koffie/thee en koek. Iedere groep krijgt garen en een zak pelpinda’s. Er wordt zowel geregen als gegeten. Vervolgens mag iedereen met de meegebrachte kruiskop schroevendraaier een vogelvoederhuisje in elkaar schroeven. Er wordt door iedereen goed samen gewerkt en de resultaten mogen er zijn.

Dan wordt nog de wandelthermometer uitgereikt. Zij die aan de meeste door DWS georganiseerde tochten heeft deelgenomen komt in aanmerking voor een beker.

  1. Math Ruhl, Annie Cox
  2. Theo Wolters, Jos Heijligers
  3. Joke Hoppenreijs, Marjon Ruhl, Thijs lucassen, Jolanda Rutten

Hans Thoonen kreeg voor zijn wandelprestatie van totaal 30.000 km een oorkonde, gesp en bloemen uitgereikt. Allen van harte gefeliciteerd en hopelijk nog veel wandel plezier. De middag wordt afgesloten met een lekkere hap uit 2 grote hapjespannen. Voor 2014 mogen de 5 leiders van de div. groepen de organisatie op zich nemen.

Met dank aan de werkgroep

Foto’s staan in het foto album

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *