kersttocht_imageLEVENDE KERSTTOCHT EN KERSTMARKT

 

Op zondag 22 december vindt de sfeervolle levende kersttocht plaats. Jong en oud worden uitgenodigd voor een muzikale wandeling door het fraai in kerstsfeer verlichte dorp. Tijdens deze wandeling worden we onderhouden door zang en muziek van koren, solisten, blazers enz.

Uiteindelijk komen we allemaal samen op het kerkplein voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Rondom een gigantische kerstboom en de behaaglijke warmte van een grote vuurkorf is er dan een gezellige kerstmarkt ingericht.

De route verloopt vanaf het kerkplein via de Notarisstraat naar de kiosk in het park en is in vergelijking met twee jaar geleden uitgebreid met een ommetje door de Stayerhof. Verder loopt de route dan naar de Bernardstraat en via de Langstraat naar de Matshoek. Van hieruit lopen we langs de Mariakapel en via De Sleutels en de Dorpsstraat terug naar het kerkplein.

De kersttocht en kerstmarkt is op

zondag 22 december en begint om 17.00 uur op het kerkplein.

Tijdens de kerstmarkt zijn allerlei spullen, al dan niet in kerstsfeer, voor een leuke prijs te koop, zoals decoraties, kleine attenties, kleine kerststukken enz.

 

De bewoners aan de route wordt verzocht voor deze gelegenheid – als dat al niet is gebeurd – “alles uit de kast te halen” wat kerstverlichting en -decoratie betreft om zo de route fraai aan te kleden.

image_pdf