Het openingsweekend van Alverman 2.0 op 1, 2 en 3 juli kruipt langzaam dichterbij. Ook het feestelijk programma voor alle dorpsbewoners gedurende die drie dagen wordt steeds duidelijker. Zaterdagmiddag 2 juli bijvoorbeeld staat van 13.00 tot 16.00 een gezellige verenigingendag en een uitdagende friends & familyrun geprogrammeerd. Aantrekkelijke activiteiten voor het hele gezin en voor alle leeftijden.

Is de verenigingenmiddag bij uitstek een moment voor Offerse organisaties en verenigingen om zich aan het publiek te presenteren, de friends & familyrun doet vooral een appèl op de sportieve instelling en uithoudingsvermogen van de bezoekers. Wie is er in teamverband het snelst op de stormbaan en avontuurlijke luchtkussens? Die vraag speelt zaterdagmiddag op sportpark De Alverman. Het snelste team kan rekenen op een mooie prijs.

Wat moet je er voor doen? In ieder geval meedoen die zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Je kunt meedoen met een vriendenteam (team van 2 tot 6 personen en een minimumleeftijd van 13 jaar) of met een familieteam (ook team van 2 tot 6 personen waaronder minimaal 1 volwassene en 1 kind t/m 15 jaar). De organisatie bestaande uit Oranjecomité kindervakantiewerk Afferden en Sportkamp de Alverman is benieuwd welke teams zaterdag 2 juli met de eer en de prijzen gaan strijken.

Klik hier voor totaaloverzicht ontwikkelingen Alverman 2.0image_pdf