Herinrichting Oranjebuurt tijdens de feestdagen

Sinds afgelopen augustus is Aannemer Arie Laarakkers BV uit Sambeek in opdracht van Gemeente Bergen bezig met de herinrichting van de Oranjebuurt in Afferden.

Gemeente Bergen en de aannemer hebben er voor gekozen om de bereikbaarheid tijdens de feestdagen in december te garanderen. Daarom zorgt de aannemer dat de nieuwe bestrating tot aan de kruising Irenestraat – Wilhelminastraat vóór de feestdagen is afgewerkt. De kruising blijft wel
afgesloten. Alle woningen in de Oranjebuurt zijn dan tijdens de feestdagen met de auto bereikbaar.

Van maandag 23 december tot en met 3 januari 2020 heeft de aannemer vakantie en wordt er niet gewerkt in de Oranjebuurt.

Aangepaste planning
Vanwege niet voorziene werkzaamheden ligt de aannemer iets achter met de werkzaamheden. De bereikbaarheid tijdens de feestdagen heeft ook gevolgen voor de planning. Daarom is deze aangepast, u kunt de nieuwe planning hieronder bekijken. (klik voor vergroting)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif