Kunst- en talentenroute.. wat Offere kan!

Dit is ie dan, de locatievlag. In de vorige KK stond per vergissing de Limburgse vlag op de Plattegrond afgebeeld. Deze had afgebeeld moeten staan.

Dankjewel Wilka voor de vormgeving en het drukken van deze vlaggen.

De bezoekers aan de Kunst- en Talentenroute 2022, op zondag 2 oktober van 11:00 – 17:00 uur herkennen de 15 locaties in het dorp aan deze vlag.

Op deze locaties laten de ruim 30 deelnemers hun werk zien, horen. Op enkele plaatsen zie je mensen aan het werk.

Op de locaties Bejèn en Tuincentrum Verheijen zorgt Bakkerij v.d. Bergh voor wat lekkers bij de koffie of de thee (dankjewel hiervoor).

Op locatie ’t Diekske zijn nog deelnemers toegevoegd:

  1. Wimke van de Venn laat er zijn schilderijen zien.
  2. De kinderen van ’t Diekske maken per klas een kunstwerk. Groep 1-2 liet zich inspireren door Mondriaan, 2-3 door Leonardo Da Vinci, 4-5 door Corneille, 6-7 door Escher, 7-8 door Keith Haring. Deze kunstwerken zijn allemaal te bewonderen.

Op locatie Vormvrij 3D zal Marlieke geen 3 maar 4 rondleidingen van een half uur verzorgen in de volgende tijdblokken: 11:00 u., 12:00 u., 13:00 u. en 14:00 u. Per blok kunnen er 8 bezoekers deelnemen (vanwege kwetsbaarheid producten en beperkte ruimte). Je kunt van te voren niet reserveren en vol = vol.

We wensen alle bezoekers, deelnemers een fijne en inspirerende Kunst- en Talentenroute 2022 en zien u graag op één van de 15 locaties.

Bekijk hier het overzicht met alle locaties.

Werkgroep Kunst- en Talentenroute,
Annelies, Hennie, José, Loes, Riet en Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *