Beheer gymzaal overgenomen door stichting ‘De Alverman’

Sinds september 2014 heeft Stichting De Alverman ook het beheer van de gymzaal op zich genomen. Op dinsdag 6 januari is dit officieel geregeld via het ondertekenen van de beheersovereenkomst met de gemeente.

De dreigende sluiting van de gymzaal is hiermee voorkomen en de verenigingen en school kunnen weer als vanouds mooi dichtbij volop gebruik maken van de gymzaal. Het beheer door de Alverman betekent in de praktijk dat alle gebruikers daar waar mogelijk meehelpen en meedenken: samen zorgen dat de gymzaal in goede staat en behouden blijft. Voor de praktische beheerszaken is Rene van de Ven aanspreekpunt.

Wil jij ook gebruik maken van de gymzaal?
De gymzaal is natuurlijk bij uitstek geschikt voor gymnastiekonderwijs en diverse sporten in verenigingsverband. Wat wellicht (nog) niet bekend is is dat in principe iedereen gebruik kan maken van de gymzaal voor uiteenlopende (sportieve) activiteiten. Als je met een stel vrienden of vriendinnen wilt gaat badmintonnen, volleyen, zaalvoetballen, gymmen of andere soortgelijke sportieve activiteiten, dan kan dat ook in onze gymzaal. Uiteraard tegen een (geringe) vergoeding.

Wil je hier meer over weten of wil je de gymzaal voor één of meerdere uren huren neem dan contact op met Rene van de Ven (06 – 251 432 36 of per e-mail: venklabbers@home.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *