De 7-jarige Evy Ebben van groep 3 van basisschool ’t Diekse heeft de tekenwedstrijd rond de opening van Alverman 2.0 gewonnen. Alvermanvoorzitter Rob Arts heeft de prijs bestaande uit een serie kleurstiften aan Evy overhandigd.

Tijdens de opening van Alverman 2.0 was het podium van de nieuwe zaal versierd met een trits kleurrijke tekeningen gemaakt door leerlingen van ’t Diekske. Het waren zo’n 125 tekeningen waar de leerlingen op hun eigen wijze de opening van de nieuwe zaal hebben uitgebeeld. Evy had zichzelf al hangende aan de ringen in de nieuwe gymzaal getekend terwijl een Alvermanneke, kabouter Plop volgens Evy, toekijkt. Voor burgemeester Manon Pelzer die vrijdagavond 1 juli samen met wethouder Claudia Ponjee de nieuwe zaal heeft geopend, was meteen duidelijk dat Evy de winnende tekening had gemaakt.
Voor Alvermanvoorzitter Rob Arts restte daarna alleen nog om de prijswinnaar bekend te maken en de prijs te overhandigen. Dat gebeurde afgelopen maandag 11 juli op de Alverman. Behalve de set kleurstiften voor Evy ging de familie Ebben met diverse lekkere versnaperingen naar huis.

Bron: Frans Thonen

Klik hier voor totaaloverzicht ontwikkelingen Alverman 2.0image_pdf