Het laatste nieuws van huiskamer Béjèn

We kijken terug op 2014, een heel geslaagd jaar ! Er is door velen met inzet en liefde hard gewerkt. Béjèn is een feit geworden. In 2015 gaan we met vereende krachten door. Van maandag tot en met vrijdag bent u ’s middags hartelijk welkom. Er is tijd voor een praatje, een spelletje en er is natuurlijk altijd koffie en thee.

huiskamer_bejen_2014

Afgelopen bestuursvergadering namen we afscheid van voorzitter Huub Hermens. Door uitbreiding van zijn werk heeft hij te weinig tijd voor de Stichting. Maar mede dankzij zijn inzet in de afgelopen anderhalf jaar, is er veel gerealiseerd. Daarvoor heel hartelijk dank. Wie wordt onze volgende voorzitter?

De activiteiten in Béjèn

  • Iedere woensdag om 12.30 uur is er een heerlijke, vers bereide maaltijd, gezellig en voedzaam. Opgeven kan in Béjèn.
  • Op donderdag is er de hobbymiddag.
  • Woensdag 21 januari : spelletjesmiddag. Gewoon gezellig, veel verschillende spellen, met prijsjes als afsluiting. Breng uw eigen favoriete spel maar mee. En ook uw buurvrouw of buurman.
  • Woensdag 4 februari : sjoelwedstrijd. Voor de winnaars eeuwige roem en eer en een maaltijdbon.

Binnenkort is er voor de vrijwilligers de cursus reanimatie, waarin ook ons AED apparaat wordt uitgelegd. U kunt zich nog aanmelden, er is nog 1 plaats vrij. Verder zijn er mensen welkom om ons vrijwilligersteam uit te breiden. Of om 1 x per 6 weken te koken voor onze gasten.

 

Voor informatie zijn wij bereikbaar:

– Telefonisch: 0485 – 532287 of 0485 – 532135
– Per email: huiskamerbejen@gmail.com
– Per post: Afferdse Heide 22, 5851EC Afferden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *