Zoals vele van u gezien zullen hebben, zijn de eerste contouren van ons nieuwe gezondheidscentrum aan de Kapelstraat al zichtbaar. Aan het einde van het jaar kan het hopelijk in gebruik worden genomen. Huisartsenpraktijk Afferden, Fysio Bergen, Ergotherapiepraktijk Domi, Diëtiste Tahnee van Laere, Serviceapotheek Gennep, Podotherapie Hermanns, Buurtzorg Team Afferden-Siebengewald, Hogeschool Arnhem Nijmegen én Afferden Samen Beter zullen er een fijne werkplek hebben. Samen willen zij werken aan uw Positieve Gezondheid. Het gebouw is modern en duurzaam, maar ook landelijk en rustig. Het moet passen in ons mooie groene dorp in de Maasduinen.

Wat er nog mist? Een passende naam! We willen daarom iedereen die dit leest uitnodigen om een suggestie te doen hoe ons nieuwe gezondheidscentrum zal gaan heten.

U kunt uw inzending inleveren tot 18 mei in de hiervoor bedoelde brievenbus bij de huisartsenpraktijk aan de Veerweg. De huurders zullen gezamenlijk de naam kiezen. Degene die de gekozen naam aangedragen heeft, wint een leuke prijs, dus zet uw naam en telefoonnummer erbij!

image_pdf