Kerstmarkt: opgave door verenigingen, hobbyist of vriendenclub

Beste verenigingen,

Ook dit jaar willen wij weer graag een kerstmarkt organiseren, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom vragen wij de medewerking van alle verenigingen binnen Afferden en Heukelom. En wel op een creatieve manier, nl. “jawel” het bouwen van de mooiste kerststal.

Het is de bedoeling dat elke vereniging, hobbyist of vriendenclub, een mooie kerststal bouwt en etaleert tijdens de kerstmarkt op 11 december.

Er valt voor de winnaars een mooie geldprijs te verdienen.

1e prijs 200 euro
2e prijs 125 euro
3e prijs 75 euro

Plus iedere deelnemer ontvangt een leuk presentje voor de moeite. Daarnaast kunnen de kerststallen bij opbod verkocht worden, om zo de clubkas te spekken.

Maar dit is nog niet alles, we willen verenigingen ook de kans geven om een extra centje te verdienen, d.m.v. wat te verkopen in een marktkraam, b.v. Riefkoek, kaarsen, glühwein, kerstbeeldjes, warme chocomelk, chocolaatjes, soep, jägertee, kerstkaarten, hotdogs met zuurkool, poffertjes of kerstmutsen. Graag wel in overleg met de ondernemersvereniging zodat ieder gelijke kansen heeft en niet twee keer hetzelfde verkocht wordt. Wij hopen op veel medewerking van jullie om samen te zorgen voor een stuk leefbaarheid in het dorp.

Reacties graag zo snel mogelijk naar: eetcafé ’t Trepke, Mariet Baartz 0485-531101.

 

Vriendelijke groet namens de ondernemersvereniging
Secretaris Hans van Venrooy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *