Foto: Ton Wijers (rechts op foto) biedt een overheerlijke taart aan de 500ste deelnemer van de Offerse Dorpsapp, Stef Kleintjens.

Dorpsapp Afferden heeft sinds de lancering nu ruim een maand geleden een stormachtige groei doorgemaakt. In deze korte periode mocht de organisatie in de persoon van Stef Kleintjens al de 500ste deelnemer noteren. Een mijlpaal die donderdag 15 juni werd gevierd met een overheerlijke luxe vlaai geschonken door Bakkerij van den Bergh. Ton Wijers overhandigde als beheerder van Dorpsapp Afferden deze lekkernij aan Stef Kleintjens.

“Het is een prestatie die we zelf niet hadden verwacht; zo snel de 500 deelnemers bereiken”, zegt een enigszins beduusde Ton Wijers. “De aanmeldingen blijven binnenstromen en we verwachten als dit zo aanhoudt binnen 1 à 2 maanden de 750-deelnemersgrens te bereiken.”

Het doel van Dorpsapp Afferden is minimaal 750 deelnemers. “Dat zou een optimale dekking voor Offere betekenen”, vervolgt Wijers. “Uiteraard zijn meer deelnemers altijd welkom, aangezien de WhatsApp-groep ruimte biedt voor maximaal 1000 mensen.”

Intussen wordt nog volop aan de inrichting van de Dorpsapp gewerkt en enkele nieuwe functies getest. “Een van deze functies is de mogelijkheid om polls te houden”, verklapt de beheerder van de Offerse Dorpsapp. “Polls bieden de mogelijkheid om snel peilingen in het dorp te houden en Offerse mensen te betrekken bij ontwikkelingen in het dorp.

Dorpsapp Afferden is een initiatief van Afferden Samen Beter, Dorpsraad Afferden en Offere Mien Offere. Wie zich ook wil aansluiten bij Dorpsapp Afferden, kan de aanmeldinstructies opvragen via
dorpsapp@afferden-limburg.nl


Gerelateerde berichten


image_pdf