Helpende handen gevraagd op zaterdag 16 maart van 10 tot 12 om de eerste kruidenplantjes samen met Afferden Samen Beter en onze Groene werkgroep in te planten in de Offerse Kruidenhof in het Heijmanspark. Opa’s en Oma’s neem ook je Kleinkinderen mee  Jongeren neem je Ouders mee  Of kom met je eigen groepje … dan beginnen we samen aan een tuin, waar je ook in de toekomst plezier van hebt.

Opgeven kan via de link hieronder , maar kan ook via aanmelden op info@afferdensamenbeter.nl

link: https://formulieren.oranjefonds.nl/

De eerste stap in het grotere plan om samen met inwoners een Gezondheidstuin te realiseren, gunstig gelegen bij Gezondheidscentrum Hooge Heide, ons park, seniorenwoningen en de dagbesteding in de dorpshuiskamer is een apart onderdeelplan: het samen aanleggen van enkele bloemperken geneeskrachtige planten op de NL DOET-dag op 16 maart 2024.

Wij gaan mensen bij elkaar brengen die samen aan de slag willen gaan of op een andere manier mee willen helpen. Wij pakken zelf ook mee aan, wij voorzien mensen van de benodigdheden en zijn supervisor van het project. Tijdens een pauze krijgen de planters / meehelpers een kopje soep en een broodje.

image_pdf