Beste gebruikers en Afferdenaren

Inleiding

De zomer begint zo’n beetje plaats te maken voor de herfst. Op de Alverman hebben inmiddels alle gebruikers hun activiteiten hervat. We kijken nog even terug naar de periode vóór de vakantie. Daar hadden we o.a. een zeer succesvol beachvolleybal toernooi met maar liefst 24 teams. De velden hadden een mooie opknapbeurt gekregen en het lag er allemaal strak bij. Voor volgend jaar gaan we bij voldoende aanmeldingen kijken of we ook het vierde veld van een fraaie zandlaag kunnen voorzien.

De KBO had haar koersbalmat opgeruimd om buiten een potje jeu de boules te gaan spelen. Een nieuwe faciliteit waar ook goed gebruik van werd gemaakt.

Ondertussen was de Alverman ook gastgever voor Koningsdag en de zeskamp. Dit omdat het Heijmanspark nog niet gebruikt kon worden. Een prima alternatief.

Zomersluiting
Dit jaar hadden we voor het eerst de poorten gesloten tijdens de zomervakantie. Dit omdat alle gebruikers ook een zomerstop hielden en omdat we helaas ook regelmatig last hadden van vandalisme. Deze sluiting is goed bevallen en we zullen dit een vervolg geven. De afspraak dat gebruikers er terecht konden wanneer nodig, heeft ons inziens ook goed gewerkt.

PVA Paardenconcours
Op 2 september organiseerde de Paarden Vereniging Afferden (PVA) een goed bezet paardenconcours. Ondanks de hitte waren er veel aanmeldingen. PVA kan terugkijken op een goed georganiseerd en succesvol evenement.

Gastheer-Gastvrouw
Op onze oproep voor de rol van gastheer-gastvrouw is goed gereageerd. Inmiddels hebben we een mooi poule vrijwilligers die we binnenkort gaan bijpraten hoe e.e.a. werkt. Daar zijn we heel blij mee.

Bezoek Burgemeester Rauner
Onlangs is burgermeester Rauner op bezoek geweest. Het ging in eerste instantie om een kennismaking waarbij hij zich liet informeren over de gang van zaken. Hij was zeer geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de Alverman en de relatie met haar gebruikers.

Tijdens een rondleiding op het park en een kijkje bij de faciliteiten heeft hij gevraagd naar de verschillende verenigingen en gebruikers van de Alverman. Daarbij was hij zeer geïnteresseerd naar onze plannen voor de toekomst.

Binnenkort komt de gemeente nog terug voor een zogenaamde schouw: Op dat moment gaat het meer over de stand van zaken van met name het gebouw en faciliteiten.

Wist u dat

Wij zijn Mix&Match. Sinds dit seizoen trainen wij bij de Alverman. Een fanatiek recreanten volleybalteam met een mix van heren en dames.

Vanaf eind augustus zijn wij elke dinsdag te vinden in de Alverman. Wij trainen met 14 heren en dames van 20.15u – 21.45u. Ook spelen wij met een deel van onze groep competitie.

Wij vinden het fijn dat de Alverman ruimte voor onze training had en zijn tot nu toe erg tevreden met de zaal, de materialen en de communicatie. Op naar een lange samenwerking.

Voor meer informatie over Mix&Match kunt u mailen naar jamyvandriel@hotmail.com

Agenda Alverman
De actuele agenda van alle activiteiten vind je hier https://alverman.nl/blog/?page_id=51

Hieronder nog enkele data om in de gaten te houden:

  • Zondag 17 november – intocht Sinterklaas
  • Woensdag 30 oktober, 6 november en 18 november – EHBO cursus

Heb je vragen of wil je reageren n.a.v. deze nieuwsbrief: info@alverman.nl

image_pdf