Alverman 2.0 Nieuwsbrief 10

Nieuwbouw activiteiten
Binnen wordt hard gewerkt: nadat de leidingen voor de vloerverwarming zijn gelegd, is de bovenste betonvloer inmiddels gestort.

Hoex is nu bezig met het plaatsen van tussenwanden en kozijnen, waardoor de kleinere ruimtes langzaamaan zichtbaar worden.

De toiletgroep achter het podium

De nieuwe toiletgroep

Bijdrage fondsen
Zoals eerder vermeld hebben we voor de financiering van de nieuwbouw naast de gelden van de gemeente en de provincie ook van 2 grote fondsen geld ontvangen: het VSB fonds en het Oranje fonds. Daarnaast hebben we ook van enkele kleinere fondsen gelden ontvangen tot een bedrag van € 15.000,-. Deze fondsen zijn: Van Straatenfonds, Stichting Arnold Uleyn, Hendrixstichting en Postcodeloterij Buurtfonds. Ook deze fondsen bedanken we hartelijk voor hun steun!!

Toegang naar Alverman
Zoals bekend is er een nieuw toegangspad naar De Alverman aangelegd, tussen beide voetbalvelden door. Inmiddels maken veel voetgangers en fietsers gebruik van dit pad, dat veel veiliger is dan de toegang via Elskampweg en Hengeland. Ook worden nu plannen uitgewerkt om het Heijmanspark anders in te richten. Een van de onderdelen hiervan is de aanleg van een ‘belevingspad’ langs de vijver. In combinatie met het toegangspad ontstaat er voor de schoolkinderen een heel veilige route vanaf de school naar de gymzaal in de Alverman en lopen de kinderen bijna de hele route buiten de rijweg.

Foto’s: Joos Swijghuizen

Klik hier voor alle voorgaande nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *